Thursday, December 15, 2016

3 maneres fàcils de conrear maduixes ordre ràpida fructífera

3 maneres fàcils de conrear maduixes ordre ràpida http://slosa.blogspot.com/2016/07/cara-menanam-stoberi-agar-cepat-berbuah.html  fructífer per a plantes de maduixa fructífers hauria d'utilitzar trucs just en el manteniment. Perquè hi ha una mica de tots els espectadors que es van queixar del seu cultiu de la maduixa que no donen fruit. Per aquesta raó, no tenir prou de mi per escriure un article sobre les tècniques o consells estimulen les maduixes de fructificació. El cobreixo aquí no és només una teoria, però tan alegrement com practico el meu compte i aquest és el pes d'amants de la maduixa .. Hooray.

La maduixa és un tipus de planta hortícola fruita que ha estat conreada pels agricultors en les zones rurals i urbanes. Maduixa molt fàcil de conrear tant a les zones baixes, així com àrees en altitud que van des muntanyes fredes a les regions semi-fred, com en les terres baixes.

Intenta imaginar com, plantes de maduixa valent en tests. La mida és petit, però fa la impressió de ser tan dolç a tots els que el van veure. Si vostè vol tenir a casa seva, a continuació, seguiu els passos a continuació:

Cura de les plantes de maduixa intercanviables persegueix a través de diversos passos com es descriu a continuació la secció pd.

1. Les instal·lacions de reg

Les plantes de maduixa necessiten reg rutina / regular, d'acord amb les necessitats i el nivell de sequedat del sòl. Si els mitjans de comunicació de la terra cultivable (terra) on creixen les plantes estan experimentant una crisi d'aigua / sequera, llavors hauria de ser el patró de reg s'ha de fer amb regularitat, és a dir, la provisió mitjançant l'ús d'aigua neta i rubor / pd aerosol creixen les arrels part central de la planta.

2. Provisió d'adob orgànic

Encara que l'ús de fertilitzants inorgànics que sovint són utilitzats per molts maduixa de plantadors, llavors està bé, però seria molt millor si s'utilitza només fertilitzants orgànics.

3. pendangiran i desherbatge

A més d'assenyalar els números PD 1 i 2 anteriors, que ha de fer la sol·licitud, jg important pendangiran activitat de DP i desherbatge plantes de maduixa. Pendangiran i desherbatge són dues coses que no es poden separar DLM món de l'agricultura, ja que tots dos han estat confiat per molts grangers com el major contribuent a l'agricultura mundial DLM èxit en l'actualitat.

termes Grow

Les plantes de maduixa tenen la capacitat d'adaptar bastant àmplia, amb condicions climàtiques de la següent manera:

1. La temperatura òptima de l'aire 17-20 C i la temperatura mínima de l'aire entre 4-5 C.
2. Humitat (HR) de 80-90%.
3. La irradiació solar 8-10 hores / dia.
4. Les precipitacions oscil·la entre 600-700 mm / any.

No estic realment segur de quins tipus i espècies de plantes de maduixa que se n'ocupen. característiques de les plantes de maduixa que tinc és en termes de mida de la fruita, té un sabor que no és massa forta, no massa dolç.

Espero sigui d'utilitat.


No comments:

Post a Comment