Wednesday, December 7, 2016

Kako Plant Flowers Adenium Media Husk Grill

Kako Plant Flowers Adenium Media Husk Grill http://slosa.blogspot.com/2016/08/cara-menanam-bunga-adenium-dengan-media-sekam-bakar.html -  Zamjena Adenium lonac i sadnju medija. Adenium biljke u loncima treba zamijeniti periodično medija. Ograničena količina medija u loncu čini moraju biti zamijenjeni povremeno. Biljke apsorbiraju hranjive tvari za uzgoj u posudama.

Anthurium je lišće ukrasnog bilja iz Amerike. U regiji porekla, ove biljke mogu dobro rasti u tropskim klimama, kao što su Amazon. Jedna vrsta ukrasnih sadnica Anthurium ikada nge-hitova u Indoneisa je Jenmanni.

Radim u sadnje sjeme Adenium za to vrijeme, kao što slijedi. :
Izbor odgovarajuće sadnje medij. Pokušao sam razne medijske al
Mix cocopeat, ljuske goriva i rijeke pijeska. A omjer 2: 2: 1.
Mješavina pijeska, ljuske goriva, i pamuka. Omjer 6: 3: 1
Mješavina pijeska, ljuske goriva i gnojiva. A omjer 1: 1: 1
Pamuk sjeme, pržena ljuske i pijeska. A omjer 2: 2: 1
Cocopeat naravno
Kapok sjeme sama
pijesak sam
Chaff, stajnjak, kompost. Omjer 6: 1: 3

Sadnja Adenium sa novim medijima
Ako postrojenja i lonac dugo neproporcionalno, može učiniti zaokret lonac sa veću veličinu. Pokrijte ponora lonac sa slomljenim pločica ili stiropora, tako da tlo ne prosuti mnogo vode kada ispiranje. Selen se može presaditi u lonce s novim medijima. Pobrinite se da mediji je i zaključen između prostor između korijena Adenium. Trik-sati sati lonci ručno s lijeve i desne strane. Na taj način mediji će se spojiti sa stabljike i korena bolje.

Na način zalivanja, matičnih reznice ne bi trebao biti uglavnom voda, zalijevanje trenutku radimo možemo učiniti za 2 dana kasnije saja.memberikan višak vode zapravo može napraviti matičnih Adenium brzo, jer je početak bakteri..semoga pomoć.



No comments:

Post a Comment