Wednesday, January 18, 2017

Com cultivar cogombres Per Hydroponics

Com fer créixer Ketimum Per Hydroponics http://slosa.blogspot.com/2016/05/cara-menanam-timun-secara-hidroponik.html Mentimum o alguns cogombre trucada, cogombre i alguns fins i tot en diuen simplement és una espècie de plantes vegetals són necessàriament sempre es necessita a la cuina. Bé, després de la publicació sobre com fer créixer Sawi En Hidropomik, a continuació, en aquesta ocasió TipsBerkebun compartirà sobre com fer créixer Ketimum Per hidroponia.

Així que en realitat el que els mètodes de cultiu hidropònics? mètode de plantació hidropònic és un mètode de plantes que no utilitzen mitjans nutrients, sinó més aviat utilitzar l'element d'aigua cultiu.

La selecció de llavors
La selecció de llavors és molt important abans d'aixecar cultius de cogombres. La selecció de llavors o plàntules de qualitat que van a determinar els màxims resultats. Les llavors es seleccionen de forma saludable, lliure de plagues, provenen de criadors que produeixen una gran quantitat de fruites i ràpid creixement.

L'ús d'aquest plàntules de viver mitjà ha de ser per avançat. Amb senzill mitjans persemian com de costum per tenir una petita arrel o la germinació. A continuació, es poden integrar directament en mitjans hidropònics.

Passos per plantar cogombres hidropònic (basses flotants):
1. Les llavors de Semai
2. Preparar un lloc per créixer, es pot utilitzar un tub de PVC o envàs usat.
3. Preparar l'esponja per subjectar la potència.
4. Preparar nutrients hidoponik
4. Assegureu-vos que els nutrients de l'aigua no estan exposats a la llum solar.
5. Afegir aigua si els nutrients necessaris. Les plantes de cogombre, incloent l'aigua voraç: D
6. Després de l'edat d'1 mes, el cogombre es berbung i fructífera.

llavors de cogombre signes o trets que poden ser transferits sol ser visibles dues llavors deixa a la institució que s'ha desenvolupat. No mantingui les llavors de cogombre en la tija, a causa de que la mare era molt fràgil, encara que no es va amb compte que en realitat serà cultius danyats. No es permet també mantenir les plàntules en la seva arrel. Si el cultiu anterior a terra en el seu lloc en els mitjans de comunicació abans de ser traslladat en sistemes hidropònics les arrels de les plantes s'ha de netejar la brutícia.

En segon lloc, la gestió del medi de plantació, abans de començar la sembra que ha de saber el que es vol utilitzar un sistema hidropònic que utilitzarem per al cultiu de cogombres, si voleu utilitzar el sistema de metxa, NFT i altres. Però aquesta vegada anem a explicar com el cultiu de cogombre amb un sistema hidropònic metxa. Doncs bé, si volem elevar el sistema de metxa després de diversos accessoris per estar preparats, entre altres; carbó de closca, sorra, steropom, a més que també necessiten una olla petita, claveguera plàstic, solució nutritiva aigua és suficient, per al paper penganjal, tisores i així successivament.


No comments:

Post a Comment