Tuesday, January 17, 2017

Eenvoudige manieren Teelt van geneeskrachtige planten Pala

Nootmuskaat teelt en de teelt van nootmuskaat http://slosa.blogspot.com/2016/03/cara-menanam-dan-budidaya-pala.html veel ontwikkelde Indodnesia boeren in zowel individuele en beheerd door het bedrijf, als gevolg van de grote vraag van nootmuskaat aan de behoeften van het land en in het buitenland, de plant is heel aantrekkelijk voor bedrijven, met name in de wereld van de agribusiness ,

Daarnaast ook nootmuskaat planten kunnen ook in een gebied met een temperatuur van 20 tot 30 graden Celsius. 50 tot 80 procent vocht en neerslag van 2000 tot 3500 mm per jaar is ook zeer goed als een plaats voor de teelt van nootmuskaat.

Nootmuskaat kunnen gedijen op plaatsen die voldoende zonlicht krijgen. Alle bovengenoemde kenmerken worden voldaan in de vlakten van Indonesië. Geen wonder dat nootmuskaat kunnen goed groeien in Zuidoost-Azië vooral Indonesië.

teelt Pala
Voorwaarden Grow
Tropis.Syarat optimaal groeien in het gebied groeit.
Ideaal groeit op een hoogte van 0-900 meter boven de zeespiegel.
Structurele losse grond, zandige leem, kleiachtige leem en rijk aan organisch materiaal.
Neerslag 1500-3000 mm / jaar.
Optimale luchttemperatuur 20 ° C-25 ° C.
Luchtvochtigheid 55-60%.
Soil zuurgraad (pH) ideale bereik tussen 6,5-7,5.

De nootmuskaat plant is gevoelig voor wateroverlast (bezoedelen), omdat stilstaand water kan leiden tot groeiachterstand planten en gevoelig voor wortelrot. Daarom zal de nootmuskaat gewas tofografinya in gebieden die niet plat (golvend) geteeld en goede drainage te passen.

Het beschermen van bomen

In de teelt van nootmuskaat, dekken gewassen wind dient aandacht te krijgen. Andere toepassingen schaduw bomen is om de plant te beschermen tegen overmatig zonlicht, vooral wanneer de planten nog muda.Yang dient opgemerkt te worden, op het moment dat de installatie is de leeftijd van 4-5 jaar, de nootmuskaat gewas vereisen al veel zonlicht om productief te zijn. Daarom is de beschermende boom dunner te doen, is het ook belangrijk om abnormale groei die opwaarts uitstrekt voorkomen en concurrentie tussen voedingsstoffen opnemen nootmuskaat gewas en bijsnijden voorkomen pelindung.Pohon goede beschermer is een boom waarvan de bladeren niet te dicht en bestand de wind waait als een palmboom, Duku, rambutan en soorten fruitbomen andere.

Hoe te planten
Voor bodems die niet zijn geplant, clearing ondergroei en kappen van bomen moeten worden gedaan in het droge seizoen, dit is om de snel groeiende terug belukar.Pengolahan bush grond die bestemd is voor het losmaken van de grond te voorkomen, menciptakanareal de belucht (luchtcirculatie), alsmede reinigings- wortels en plantenresten. Voor hellende gebieden, dient te worden gemaakt van de veranda-terusuntuk voorkomen erosie.


No comments:

Post a Comment