Thursday, January 12, 2017

La introducció dels sistemes hidropònics més completa

Què és la hidroponia?
Va reportar des de la pàgina Wikepedia, http://slosa.blogspot.com/2016/04/pengenalan-sistem-hidroponik.html hidroponia o hidropònic és una paraula derivada del grec que significa hidro aigua i ponos que significa poder.

Hidropinik en el món agrícola també conegut com el cultiu de plantes sense utilitzar els mitjans de comunicació del sòl o trucada cultiu sense sòl.

Sobre la base de la tècnica, la hidroponia es divideix en diverses tècniques:

aeroponía
La aeroponía és una forma de cultiu hidropònic. Aquest mètode no ha sefamiliar altres mètodes hidropònics (per exemple, com cau, NFT - Tècnica pel·lícula de nutrients). A jutjar per les paraules de la constituent, que consisteix a Aero + Phonic. Aero vol dir que l'aire, phonik significa una forma de cultiu, el que significa, literalment, per conrear a l'aire, o el cultiu amb un sistema de nebulització, on les arrels de les plantes pengen en l'aire sense mitjans de comunicació (per exemple, terra), i les necessitats nutricionals es compleixen mitjançant polvorització en les arrels. La història del descobriment de com això es va originar de la invenció d'un mètode de cultiu hidropònic. D'altra banda, el sistema de aeroponía es va desenvolupar per primera vegada pel Dr. Franco Massantini a la Universitat de Pia, Itàlia. A Indonèsia, el pioner en aeroponía comercial increïble Granja el 1998 a Bandung (Bandung).

fertirrigació
sistema Fertigation és un dels mètode hidropònic. Fertirrigació és les tècniques d'aplicació de nutrients a través del sistema de reg. D'acord amb la mateixa fertigación comprensió que se situa la fertilització (fertilització) i el reg. Amb les tècniques de fertirrigació per fertilitzar els costos laborals pot reduir-se, ja que l'abonament és de forma simultània amb el reg. Un altre avantatge és l'augment de l'eficiència dels fertilitzants de nutrients es donen en petites quantitats, però contínua; i reduir la pèrdua de nutrients (especialment nitrogen) com a resultat de "lixiviació 'o lixiviació i desnitrificació (pèrdua de nitrogen a causa del canvi de gas).

Sistema de metxa
sistema de metxa és la tècnica més simple popularment utilitzat pels principiants. El sistema inclou un passiu i nutrients a fluir en el medi de creixement del recipient fent servir un tipus de metxa. sistema hidropònic metxa funciona bé per a les petites plantes i herbes. Aquest sistema de cultiu hidropònic no funciona bé per a les plantes que necessiten molta aigua. llegir més informació aquí

Ebb & Flow System
Un mitjà de cultiu en un recipient que s'omple amb la solució de nutrients. A continuació, els nutrients són retornats a l'habitatge, i així successivament. Aquest sistema requereix una bomba que està connectada al temporitzador. Assegureu-vos que utilitza un recipient que és prou gran i ajustar la distància entre la planta a planta de creixement no són mútuament interferir.


No comments:

Post a Comment