Thursday, January 5, 2017

Eenvoudige manieren om Corn Planting True Grow

Maïs (Zea mays ssp. Mays) http://slosa.blogspot.com/2016/04/cara-menanam-jagung-yang-benar.html is een van de belangrijkste voedselgewassen koolhydraten de belangrijkste ter wereld, behalve tarwe en rijst. Voor inwoners van Midden- en Zuid-Amerika, maïs is een belangrijk voedselgewas, zoals voor de meeste van de bevolking van Afrika en sommige gebieden in Indonesië. Op dit moment, maïs is ook een essentiële component van diervoeder. Een andere toepassing is als bron van olie en basismaterialen eetbare maïsmeel. Diverse producten die zijn afgeleid opbrengst van maïs als grondstof voor diverse industriële producten

Meestal geen grondbewerking methode geschikt is in het rijstveld, groenten en rijst toe te passen zijn in de oogst is afgerond. Kan worden toegepast in regen gebaseerde en geïrrigeerde rijst technische wil vruchtwisseling te implementeren. Straw voormalige rijstoogst is erg handig als een mulch te planten maïs.

Voorwaarden klimaat
Maïs planten in de bodem tropische en subtropische
Maïsplanten kan aan het groeiende milieugebied
Hoogteverschil tussen 0-1300 m boven zeeniveau
De temperatuur was 13 -38 graden Celsius
Tijdens de groei, maïs vereist optimale temperatuur van 23-27 graden Celsius (de temperatuur is geen probleem voor de ontwikkeling van maïs)
De optimale neerslag bedraagt ??100 mm-125 mm per maand
Voor de groei en productie van maïs vereist volledige blootstelling aan zon.

Het planten van maïs (Zea mays L) over het algemeen gedaan dilahan gedroogd (veen) en alkalische land (padie). De maïsoogst in droog land zijn over het algemeen geassocieerd met geschikte bijsnijden patronen op lokaal derah. Terwijl peneneman maïs in de rijstvelden in het algemeen wordt gedaan pad kemrau seizoen rijstoogst na de oogst. De maïs gewas heeft een goede aanpassingsvermogen aan verschillende soorten grond. Land als een plek om maïsplanten groeien nodig zijn om voldoende gehalte aan nutriënten hebben.

landbouw
a. Bereiding van stro mulch
De noodzakelijke voorbereidende stappen zijn clearing land. Schoon stro de rest van de oogst van het land door te hakken of te hakken. strooi vervolgens gelijkmatig over het oppervlak van het land. Straw mulch is bruikbaar als bodembedekker.
b. setup drainage
Bereiden drainage op het land dat wordt gebruikt. Drainage wordt gemaakt door de lineaire afstand tussen segmenten van ongeveer 2 meter. Het doel van het maken van deze drainage om het overtollige water te verwijderen, omdat er geen grondbewerking, zoals verhoging van verhoogde bedden. Laat de natte grond.
c. wieden
Onkruid uitgegroeid tot een storende factor in het niet tot methode. Toen Laha we overwoekerd gebruiken met onkruid wieden van toepassing moet zijn met herbiciden. Als het onkruid heel veel, gebruik maken van een systemisch herbicide dat onkruid uit de wortel kan doden. Maak gebruik van de herbicide merken die past bij uw behoeften (we geen melding van het merk) en het gebruik volgens de aanbevolen dosering.

Evenzo kan de juiste manier om maïs te verbouwen, handig voor ons allemaal ja, dank je.


No comments:

Post a Comment